Tweet

Ana Sayfa   Forum   Html - Dhtml - JS
Yeni Başlık Cevap Ekle
white_bullet div hizalama (09/10/2009 06:52)
profil missst
 offline OFFLINE
 Active Coder

dvi kullanarak yaptığm site, firefox ve explorer da frklı olrk gözüküyor..hernekdr 2ninde de eştlemeye çalştıysmda div lerin hizalaması her 2 sunucuda da uymuoyr.önerebileceinz birşey vrmı??

Üye Profili

white_bullet Re:div hizalama (13/10/2009 08:00)
profil Dia
 offline OFFLINE
 Sleepless Coder

Aşağıdaki linkte yazdığın csslerin doğruluğunu kontrol edebilirsin.

http://jigsaw.w3.org/css-validator/

<!--Bana balık vermeyin balık tutmayı öğretin.-->

profil

white_bullet Re:div hizalama (16/10/2009 17:56)
profil Syntax
 offline OFFLINE
 New Coder

işe html taglarını sıfırlayarak başlayabilirsin..Sonrada değişik tarayıcılara göre şartlı ifade kullanabilirsin..

CODE:

<!--[if lt IE 7]>
<link rel="stylesheet" type="text/css" href="http://www.siten/ie.css" media="screen" />
<![endif]-->


gibi

profil

white_bullet Re:div hizalama (06/11/2009 17:17)
profil charcoal
 offline OFFLINE
 Active Coder

divleri hizalamak istiyorsan hizalamak istediğin divleri bir divin içine alarak hepsine float:left uygula hizalamış olursun .

profil
 
1 /
 
Ana Sayfa   Forum   Html - Dhtml - JS
Yeni Başlık Cevap Ekle
 

MENÜ » FORUM
Menü » Takip et
RSS Facebook Twitter Friendfeed
Sık Kullanılanlar Google Yahoo Live
Menü » Paylaş
E-Posta ile gönder Twitter Facebook Friendfeed
Buzz Stumbleupon Delicious Digg