Tweet

Ana Sayfa   Forum   PHP
Yeni Başlık Cevap Ekle
white_bullet PHP pid hatası alıyorum (19/08/2010 04:44)
profil oOZz
 offline OFFLINE
 New Coder

İçerik...

Üye Profili

white_bullet Re:PHP pid hatası alıyorum (09/09/2010 02:08)
profil Dia
 offline OFFLINE
 Sleepless Coder

Aynen dediğin şekilde $_GET[tid] ile alabilirsin.

<!--Bana balık vermeyin balık tutmayı öğretin.-->

profil
 
1 /
 
Ana Sayfa   Forum   PHP
Yeni Başlık Cevap Ekle
 

MENÜ » FORUM
Menü » Takip et
RSS Facebook Twitter Friendfeed
Sık Kullanılanlar Google Yahoo Live
Menü » Paylaş
E-Posta ile gönder Twitter Facebook Friendfeed
Buzz Stumbleupon Delicious Digg