Tweet

Ana Sayfa   Forum   PHP
Yeni Başlık Cevap Ekle
white_bullet db den çektiğim kayıtları neden karışık gelir? (10/08/2010 07:14)
profil mesuutt
 offline OFFLINE
 New Coder

merhaba arkadaslar
ben linux ve postgresql kullanıyorum.Sorunum şuki db ye insert ettiğimde nasıl insert ettiysem kayıt öyle gidiyor fakat select ile çektiğimde enter ları algılamıyor ve yazı iç içe girmiş bir vaziyette geliyor.bunu sorunu nedir acaba.
pg_fetch_all,pg_fetch_array,pg_fetch_assoc bunarın hepsiyle denedim.
fakat olmadı.Bana yardım edebilirmisiniz.?
$conn= pg_connect("host=localhost dbname=mydb port=5432 user=postgres password=1234") or die ('Bağlantıda sorun meydana geldi'.pg_last_error($conn));
$result=pg_query($conn,"select user_id,topic,detail,tags from objects where object_id='$object_id'");
$arr=pg_fetch_all($result);
echo $arr[0][detail];

ör: db de kayıt :

php guzel
bir dil
ajax
css
js
olarak duruyoe diyelim.select le cekip ekrana yazdırdıgımda ise şöyle çıkıyor.
php guzel bir dil ajax css js

Üye Profili

white_bullet Re:db den çektiğim kayıtları neden karışık gelir? (10/08/2010 10:00)
profil Oguzz
 offline OFFLINE
 Senior Coder

php bilmeyen biri olarak cevap vereyim

veritabanına kaydettiğinde db yapısı onu alt alta gösterir bunda bi problem yok normal.sen çekerken onu kendin alt alta listeletmen gerekiyor.css kullan en basitinden.

just code it!

profil

white_bullet Re:db den çektiğim kayıtları neden karışık gelir? (11/08/2010 01:40)
profil mesuutt
 offline OFFLINE
 New Coder

Şöyle düşun ben bir konu actım.
Şuan yazıyorum ve bu yazdıklarım ben nasıl yazdıysam ole çıkıyor karşıma dimi.

ama bende ise şuan yazdıklarım birbirine karısık bir halkde enterları algılamadan yan yana yazyor.Yani bu benim sayfam olsaydı şoyle cıkcaktı :

Şöyle düşun ben bir konu actım.Şuan yazıyorum ve bu yazdıklarım ben nasıl yazdıysam ole çıkıyor karşıma dimi.ama bende ise şuan yazdıklarım birbirine karısık bir halkde enterları algılamadan yan yana yazyor.

Yani, olay neden enter larımı algılamıyor.neden yanyana yazıyor?

profil

white_bullet Re:db den çektiğim kayıtları neden karışık gelir? (12/08/2010 06:13)
profil mesuutt
 offline OFFLINE
 New Coder

yok mu yazcak kimse :(

profil

white_bullet Re:db den çektiğim kayıtları neden karışık gelir? (18/08/2010 09:09)
profil mesuutt
 offline OFFLINE
 New Coder

Enter ları Algılalamasını sayenizde Çözdük.Birde Boşlukları algılamama var.Onu Nasıl Çözebiliriz Acaba?

Yardımlarınız için hepinize çok teşekkür ederim....

profil
 
1 /
 
Ana Sayfa   Forum   PHP
Yeni Başlık Cevap Ekle
 

MENÜ » FORUM
Menü » Takip et
RSS Facebook Twitter Friendfeed
Sık Kullanılanlar Google Yahoo Live
Menü » Paylaş
E-Posta ile gönder Twitter Facebook Friendfeed
Buzz Stumbleupon Delicious Digg