Tweet

Ana Sayfa   Forum   VB.NET
Yeni Başlık Cevap Ekle
white_bullet Imagebutton'da target nasil yapilir? (15/04/2010 09:55)
profil peaceful
 offline OFFLINE
 New Coder

Iyi gunler..

Gridview araciligiyla veritabanindan aldigim html sayfasinin url'ini bir imagebutton'un descriptionUrl'ine atiyorum.. Butona tiklandigi zaman, DescriptionUrl'de belirlenmis olan html sayfasinin bir iframe icinde goruntulenmesi gerekiyor. Kullandigim html kodu asagidadir..

<a href="" target=Iframe_videos>

<asp:ImageButton ID="ImageButton1" runat="server"

ImageUrl="~/image/Buton_video.png" /></a>


Bu sekilde olmadi. Yardimci olur musunuz?

Tesekkur ederim..

Üye Profili

white_bullet Re:Imagebutton'da target nasil yapilir? (02/07/2010 08:05)
profil ajans13
 offline OFFLINE
 New Coder

edit/reklam yasak

profil
 
1 /
 
Ana Sayfa   Forum   VB.NET
Yeni Başlık Cevap Ekle
 

MENÜ » FORUM
Menü » Takip et
RSS Facebook Twitter Friendfeed
Sık Kullanılanlar Google Yahoo Live
Menü » Paylaş
E-Posta ile gönder Twitter Facebook Friendfeed
Buzz Stumbleupon Delicious Digg